ITALIAANS AFHAALCENTRUM SPIEKERIA

ITALIAANS AFHAALCENTRUM SPIEKERIA Lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 70 beoordelingen
9 dec 2019 om 21:58 Erg goor. Pizza was helemaal ondersteboven bezorgd.
8 dec 2019 om 20:57 Ik had een salade bestelt, het smaak was goed maar toen ik bijna klaar was zag ik een grote klodder modder erin. Ik heb zelfs een foto gemaakt maar helaas kan hier op de review geen foto uploaden.
5 dec 2019 om 20:25 Bezorging: ik had 18:15 gevraagd. Met een reden. 18:00 is dan eigenlijk echt te vroeg. Belangrijker: slechte pizza’s! Vooral mijn pizza, die zat vol gaten waardoor alle beleg aan de doos geplakt zat. Verbrand smaakje. Weinig smakelijk. Jammer.
30 nov 2019 om 0:37 Ik had gevraagd om 18.00 uur, en bezorger was er exact om 18.00 uur. Het eten was smakelijk, lasagne verde. Je kon erg een stuk af snijden, maar het was meer om met de lepel te eten - erg nat
23 nov 2019 om 10:58 Prijs/kwaliteit is goed, want je krijgt redelijk grote pizza’s met heel lekker beleg. Vooral de chorizo was lekker. De bodem was wat zacht. Pizza’s werden in normale tijd en normaal vervoerd (dus niet op zn zijkant zoals in vorige beoordelingen).
22 nov 2019 om 23:31 Volgens ons de beste pizza in Leiden. Wij bestellen hier elke week. Altijd super lekker: pizza’s zijn groot en rijkelijk belegd. Bezorging is snel en altijd beleefd. Echt een aanrader!
20 nov 2019 om 22:32 Beste lasagna in lidda , kwartiertje van bestellen tot in mijn mond. Bellicimo zoals de Italianen zeggen. Aanrader!
15 nov 2019 om 14:13 Top en Smaakvol
11 nov 2019 om 19:30 Helaas extreem veel kruiden in de tomatensaus, alle toppings en kaas lagen alleen in het midden van de pizza waardoor de buitenste 3 cm enkel tomatensaus bevat. Zonde
9 nov 2019 om 11:45 Een van de pizza's was half aangebrand, teveel kruiden erop en was in een hele rare vorm. Toch jammer..
9 nov 2019 om 9:56 Beste pizza die ik in Leiden besteld heb!
7 nov 2019 om 20:51 Ik heb de bestelling nooit gekregen, hij was wel gemaakt optijd gemaakt maar de bezorger heeft het nooit langs gebracht, ondanks dat de tracker wel aangaf dat de bezorger langs was geweest.